De eerste stap bij het ontwikkelen van je magie, is het je eigen maken van de Aardse magie.

Aardse Magie:
de wonderbaarlijke
mogelijkheden
van je menszijn

Jezelf bevrijden van onderdrukking

Al vanaf heel jong, krijgen we te maken met regels die ons gedrag bepalen. Regels zijn nou eenmaal nodig, om samen te kunnen leven. Maar regels zonder liefde, veroorzaken onderdrukking.

Door onderdrukking raak je het zicht op je eigen magie kwijt. Bovendien groeit je weerstand tegen ‘regels’. Terwijl regels essentieel zijn, voor Aardse magie.

Door jezelf te bevrijden van het gevoel van  ‘onderdrukking’, worden regels tot de ‘spreuken’ van je magie.

Ontspannen in verbinding zijn

Mensen hebben weinig inzicht in wat ‘hun energie’ inhoudt. Laat staan hoe ze het kunnen besturen.

Waardoor de ene helft van de mensheid zich verliest in de ander en burn out raakt. De andere helft van de mensheid, kan of durft geen verbinding te maken en komt daardoor in een slachtoffer of dader patroon.

Om Aardse magie te bedrijven, is het nodig om je eigen energie te kunnen besturen. Wanneer je dat doorkrijgt, wordt het ook veel gemakkelijker, om samen met anderen te zijn.

Creëren wat je wenst.

Hoe mooi zou het zijn, om al je wensen te kunnen creëren?

Dat lijkt te mooi om waar te zijn. Toch is het niet zo. Maar daarvoor is het wel belangrijk, dat je begrijpt hoe jouw unieke vorm van creatie werkt.

Dat is niet eenvoudig. Want het vraagt om inzicht in de werking van je eigen kracht.
Daarom vraagt het ontwikkelen van Aardse magie om geduld en overgave.

Maar kies je ervoor om dat pad te gaan, dan wordt elke stap een magische ervaring.

Je eigen gedrag bepalen

Menselijk gedrag lijkt vreselijk ingewikkeld. Tenminste als je de deskundigen mag geloven. Want het vraagt om jarenlange studie, onderzoek en een hoog intellect.

Toch blijkt de werkelijkheid veel eenvoudiger te zijn. Dat komt omdat we, in deze tijd, het niet fysieke aspect van de mens, buiten beschouwing laten. Terwijl daar het grootste deel van ons gedrag bepaald wordt.

Met een relatief klein aantal inzichten en ervaringen, kun je een heel groot deel van je eigen en anderen hun gedrag verklaren.

Eigenlijk probeert de mensheid op dit moment, langs een hele omslachtige wetenschappelijke weg iets te achterhalen, wat op andere plekken in de wereld al duizenden jaren beschikbaar is.

Je hebt de inzichten in menselijk gedrag wel nodig, om mooie Aardse magie te kunnen bedrijven.

Belemmeringen in jezelf opruimen

Iedere dag ontwikkel je nieuwe manieren, om met situaties om te gaan. Die manieren, kunnen je na een tijdje in de weg gaan zitten.

Door het zelf leren opruimen van oude belemmeringen in je systeem, schep je ruimte voor vernieuwing. Zodat steeds weer nieuwe vormen van Aardse magie, in je leven beschikbaar komen. Bovendien bespaart het je veel ongemak en dure rekeningen.

Je hele menselijke systeem gebruiken

Het menselijk systeem is een bijzonder geavanceerd geheel, waarvan slechts een klein deel in fysieke zin zichtbaar is. Wist je bijvoorbeeld dat je hele systeem van voor naar achter 44m plus de dikte van je lichaam is? Hoe kun je dat weten, vragen veel mensen ons dan. Nou gewoon door te voelen en te meten. Een heel simpel experiment.

Maar stel dat het zo is, dan bevind je lichaam zich dagelijks dus in een ‘private cloud’ van een enorme omvang. Blijkt die ‘private cloud’ van jou, ook nog eens boordevol relevante informatie en systemen te zitten. Dan kun je het beter misschien  maar helemaal in bezit nemen.

Want voor je het weet, ben je door bijvoorbeeld een Ayahuasca virus gehacked. Maar zonder gekheid, voor wie Aardse magie wil bedrijven, is het belangrijk om zowel het fysieke als niet fysieke systeem, helemaal in bezit te nemen.