Met Uniovision
verzorgen we
programma’s
voor specialisten die:

op een kruispunt in hun leven staan

Soms lijkt er in een korte tijd van alles te veranderen. Ga je door op het oude pad? Welke richtingen zijn er nog meer? Wat is de beste keuze?
Onze programma’s helpen je om het overzicht te verkrijgen en jouw beste richting, te bepalen.

het magie begeleiden willen ontwikkelen

Intuïtief begeleiden reikt veel verder, dan het kunnen werken met je intuïtie. Het is een vorm van begeleiden, die je uitnodigt om je kracht tot aan de uiterste grenzen bewust te kunnen hanteren. Alle aspecten van het menselijk systeem, de persoonlijkheid, de ziel en de dimensies waarin we leven, worden allemaal doorgrond.
Het brengt je op het punt, dat je in staat bent om de grootste krachten van het universum, te hanteren.

Gericht, efficiënt en vanuit onvoorwaardelijke liefde.

hun fijn/ hooggevoeligheid gemakkelijker willen kunnen hanteren

Veel mensen die vanuit hun hooggevoeligheid anderen begeleiden, komen nogal eens in de problemen, waar het gaat om het hanteren van hun eigen energie. Dat kan zich vertalen in uitputting, vermoeidheid of het verlies aan motivatie om het werk te doen. In onze programma’s kun je leren, hoe je je eigen energie zo kunt besturen, dat je van deze verschijnselen geen last meer hebt. Een verdieping van je professie.

behoefte hebben aan een confrontatie op begeleiders niveau.

Wie zijn professie invult met het begeleiden van anderen, ontwikkelt een steeds groter bewustzijn. Daardoor kan het steeds lastiger worden om zelf een begeleider te vinden, die in staat is om jouw kracht te weerspiegelen. Wie begeleidt de begeleider is een vraag, die we vaak horen. Gespecialiseerd in het opleiden van begeleiders en al 20 jaar actief in het vakgebied, kun je met deze vragen bij ons terecht. Om te halen wat je nodig hebt, niet meer en niet minder.

gefascineerd zijn door magie

Magie noemen wij wel de ‘samenvoeging’ van de woorden MAterie en enerGie. Wie zijn bewustzijn ontwikkelt, vergroot zijn inzicht in hoe materie en energie, samen bepalend zijn voor alles wat zich op deze planeet afspeelt. En met iedere stap, lijkt de hoeveelheid magie in je leven te groeien. Waar ligt het eindpunt? Hoe werkt magie? Wat is er allemaal mogelijk? Kom bij ons ontdekken, hoe onder de dagelijkse hectiek een magische werkelijkheid schuil gaat.

op zoek zijn naar verlichting

Wie zich beweegt over het pad van begeleider, krijgt vroeg of laat te maken met het fenomeen ‘verlichting’. Wie is er niet geïnspireerd door de leermeesters op je pad, zoals de beroemde Osho, Moji, Gangaji of een van de vele anderen? Wat betekent het dan om verlicht te zijn, of ben je het misschien al wel en twijfel je daarover.
Het pad van verlichting is individueel, ieder heeft zijn eigen weg te gaan. Om het pad te gaan heb je een meester nodig, die je hierin is voorgegaan. En ligt het op je pad om dit te realiseren in dit leven, dan vind je die wellicht bij ons.