A new Horizon…

Stel je voor … deel 3

Stel je voor…  de mensheid ná Coroná – deel 3

Oké je gaat mee creëren, super.

Het begint met het vormen van jouw visie op de samenleving, op de mensheid als geheel..bewegend naar een nieuwe wereld ná Coroná. De intentie is, om dat wat er nog niet is, maar wat wel in potentie in jou aanwezig is, naar buiten te brengen.  Ja.. Jij komt iets brengen naar Aarde wat er nog niet is.
Ik realiseer me dat ik je hier wel wat vraag, maar héy er is geen haast en je hebt nu de tijd aan je handen.

We hebben op de website hier een aantal fijne meditaties staan, waar je gebruik van kunt maken om de stilte in jezelf op te zoeken. Ze brengen je aandacht naar een verfijnde afstemming en vanuit die stilte kun je je gedachten wat laten gaan over jouw kijk op … onze samenleving en van daaruit ruimer naar het leven op onze planeet of juist andersom.

Vaak is het zo dat je aandacht als vanzelf beweegt naar een levensgebied waar jou hart naar uitgaat. Het zijn meestal de gebieden waarin je eigen talenten zichtbaar worden. Speel met de gedachten, houdt het luchtig en kijk vooral waar jij nieuwe mogelijkheden tot ontwikkeling voor het geheel ziet. Wees creatief en laat jouw mening er in meebewegen.

Voorbeelden van levensgebieden om je mee te verbinden:

Onderwijs, Gezondheid(zorg), Geld Creatie, Machtsverhoudingen, (Openbaar)Vervoer, Natuurbehoud, Dierenwelzijn, Pharmacy, Kunst, Cultuur, Buitenaards leven, de lijst is eindeloos dat snap je. Begrens je zelf bij ‘iets’ wat jouw hart sneller doet kloppen..punt. Anders loop je de kans jezelf in de ideeën te verliezen.

Houd en notitieblok bij de hand en verzamel je ideeën op papier.

veel plezier en mooie inzichten gewenst,

Wordt vervolgt..

Celeste Banning

Ga hier terug naar deel 1: Stel je voor..

óf ga hier terug naar deel 2: Stel je voor .. Creatie