Stel je voor.. Creatie

Creéer nu mee, voor morgen

De mensheid ná Coroná – deel 2

Een uitnodiging aan jou, Doe je mee?

In deze blog ligt ik toe hoe je kunt mee-creëren samen met de Werfeling, voor een nieuwe wereld na Corona.
Wanneer je zin hebt en het voelt goed voor je om deel te nemen, weet dan dat het ook best belangrijk is. De Aarde heeft je nodig, je hoeft alleen maar om je heen te kijken om te weten ‘hoezo…’

In deel 3 van Stel je voor,  kun je lezen hoe je kunt deelnemen aan deze gezamenlijke creatie van de Werfeling. Hieronder nog een aantal punten van aandacht.

Allereerst

Zoals ik vertelde Blog 1, zijn we onderweg naar een nieuwe mens op Aarde namelijk de kosmische mens of ook wel Aquarius mens, nieuwe tijds mens…

Het grootste verschil tussen Aarde mens en een komisch mens zitten m in het verschil in Bewustzijn. De Aarde mens bestaat vooral voor zichzelf, zijn eigen belang, die tijd is nu écht voorbij dat begrijp je 🙂

De kosmische mens kijkt vanuit het grote geheel, het belang van de mensheid als geheel.
In andere woorden zou je kunnen zeggen, dat een kosmisch mens in staat is om vanuit een hoger bewustzijn (hart), het eigen belang te overstijgen.  Niet dat er geen eigen belang is, maar dit eigen belang komt voort vanuit innerlijk weten en is onvoorwaardelijk afgestemd op het grote geheel.

Wanneer je visie op het grote geheel helder is, ontvouwd van daaruit vanzelf het geen waar jij als individu in wilt bewegen. Je hart gaat bij kloppende ideeën, zingen van enthousiasme, het is in wezen heel simpel;)

Wanneer je mee gaat creëren, houdt dit dan in je achterhoofd.

Wat betekent onvoorwaardelijk in deze? OnVoorwaardelijke Liefde kent geen gezicht, het hoeft er dus niet ‘lief uit te zien’. Een kenmerk van onvoorwaardelijke liefde is dat het altijd in 2 richtingen werkzaam is. Dus stel je zelf regelmatig de vraag, is dit wat ik creëer, liefdevol naar mijzelf én naar de wereld om mij heen. 2x ‘ja’ = OVL  je kunt het voelen in je Hart. Je hart liegt niet.. het weet.

Serieus nemen maar niet serieus maken:

Mensen zijn geneigd veel gebeurtenissen in de wereld erg serieus te maken. Het is alsof de dingen die met veel moeite tot stand zijn gekomen of zwaaarr zijn meer waarde toegekend krijgen & standbeelden verdienen. Veel mensen houden nou eenmaal van drama. Maar drama en serieus zijn zet energie vast. Het maakt dingen stroperig, het trekt veel aandacht en creëert een rottig sfeertje waar iedereen iets mee moet.

Iets, iemand, een gebeurtenis, serieus nemen, is iets héél anders, voel de woorden maar.
De energie blijft stromen, er zit bewustzijn in het handelen, er kan op een liefdevolle manier naar gekeken worden.

Checklist om te kunnen blijven voelen of je nog in lijn bent met creatie vanuit je hart:

  • ben ik aan het creëren vanuit OVL
  • neem ik ‘de dingen’ serieus of maak ik ‘de dingen’ serieus?

Ga hier terug naar deel 1: Stel je voor…    of
Ga hier door naar deel 3:  A new Horizon

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *