Onze Wizard store
is een unieke plek
voor magiërs
op alle niveaus:

Vaak zijn we als mensen erg serieus. Na onze eerste jaren beginnen  zaken als onderwijs en ontwikkeling, verantwoordelijkheid en geld al snel ons leven te bepalen. We vergeten hoe fijn het was te fantaseren, durven niet meer te spelen en langzaam vergeten we de magie, die er eerst volop was. Met de Wizard store willen we dit magische gevoel, weer even terug in je her-innering brengen. Bij ons kun je op een luchtige manier kennismaken, met de magie die er nog gewoon is.

Hoe fijn is het, om thuis te komen in de magie van je eigen huiskamer. Voor ieder mens betekent dat iets anders. Sommigen houden van kunst, een ander geniet van een verfijnd Boeddha beeld. Magische voorwerpen dragen bij aan het ervaren van de magie, wanneer je na een dag in de hectische buitenwereld, weer terug keert in je eigen ‘tempel’ van ontspanning. In onze Wizard store vind je van alles, om de magie in je eigen huis te brengen.

Op verschillende manieren bedrijven mensen hun magie. In de Wizard store, vind je wat jij nodig hebt voor het bedrijven van jouw magie. Van beginnende magie tot ver gevorderde magie. We zijn erin gespecialiseerd. En hebben we precies dat ene wat jij zoekt niet, vraagt het gerust aan een van onze experts.

Onze Wizard Store is opgebouwd langs de ’13 realms of magic’. Dus niet de kaarten bij de kaarten en de stenen bij de stenen. Neen, de Wizard store neemt je mee in een ontdekkingsreis langs de ’13 realms’, waarin magie steeds op een andere manier haar vorm krijgt. Wil je er meer over weten? volg dan deze link.